Ota yhteyttä

Varaa aika, me pesemme ja puunaamme autosi sisältä ulos, tarpeesi mukaan!

Tutustuitko jo palveluihimme?

Mr Fixaus

Y-tunnus: 3272863-7

Kemintie 16
95420 Tornio

040 5732 091
mrfixaus@gmail.com

Meidät tavoitat myös viestitse näistä kanavista:
Messenger, WhatsApp ja Instagram, myös tekstiviestit! 

Olemme avoinna
ma–pe 8–17

Katso poikkeavat aukioloajat Mr fixauksen Instagram ja Facebook-sivuilta!

Yhteydenotto

Minä ja Mr fixaus

Asiat tapahtuvat toisinaan melkein kuin vahingossa. Olen ollut valtiolla töissä yhteensä reilu 20 vuotta, viimeiset neljä vuotta olen ollut virkavapaalla ja tehnyt sinä aikana kaikenlaisia töitä, joita eteeni on tarjoutunut. Leikkasin esimerkiksi kaksi kesää ruohoa ja tein vaihtelevia puutarhatöitä. Puoli vuotta toimin myös muuttomiehenä ja tein sekatyömiehen töitä eli töitä laidasta laitaan.

Reilu vuosi sitten "eksyin" eri sattumuksien kautta käymään Mr Fixauksen toimitiloissa Kemissä. Juttelin silloisen yrittäjän kanssa auton pesusta, niiden fiksaamisesta ja elämästä ylipäänsä. Alku vuodesta 2022 samainen yrittäjä kysyi minulta, olisinko halukas aloittamaan uutena yrittäjänä kyseisessä yrityksessä. Muutaman viikon miettimisen jälkeen saimme sopimuksen tehtyä yrityksestä ja minun tarinani yrittäjänä sai alkunsa.

Sopiva toimitila yritykselle löytyi myös ikään kuin puolivahingossa: verkkoa selaillessani törmäsin oikeanlaiseen ilmoitukseen toimitilasta, josta reilun viikon päästä vuokrasopimus oli tehty ja tulevaisuuden suunnitelmat yrittäjänä alkoi muodostumaan. Tein vuoden ajan töitä edellisen yrittäjän kanssa ja sain siellä hyvän ja kattavan perehdytyksen autofixauksen saloihin. Teen työtä yrittäjänä sopivan leppoisalla otteella ja työrytmillä.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita