Autopesut, vahaukset ja muut palvelumme Torniossa

Kun huolella tehdään, kestää auto tarkempaakin tarkastelua ja saa tarvitsemaansa suojaa!

Autopesulassamme Tornion Kemintiellä autosi saa hyvää huoltoa pesujen, vahausten ja muiden palvelujen muodossa. Jokaisessa työssä panostamme todella laatuun parhaan ilmeen ja suojan tarjoavan lopputuloksen varmistamiseksi. 

Meiltä saat

  • Autopesut
  • Sisäpesut
  • Vahaukset ja pinnoitukset
  • Kiillotukset ja myllytykset
  • Otsonoinnit hajujen poistoon

Mikäli arkesi on kiireinen, mutta haluaisit silti hoitaa autosi pinnat kuntoon, ei hätää! Tarvittaessa voimme hakea autonne huoltoon ja palauttaa tämän jälkeen kotipihaanne. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan palvelusta tai useammastakin, joille sinulla olisi tarvetta! Köröttele meille toki myös Simon, Tervolan ja muun Meri-Lapin sekä Ylitornion alueilta. 

Ota yhteyttä ›

Yksilöllistä ja huolellista työtä autosi eteen

Sitä me teemme! Valitsemme autollesi juuri sille sopivat aineet ja suoritamme työt oikeaoppisesti, minkä kyllä huomaat autoa katsellessasi ja käyttäessäsi.

Käytämme pääasiassa suomalaisen Finn-Elox Oy:n kehittämiä Stardust- tuotesarjan autonhoitotuotteita ja pinnoitteita, sekä amerikkalaisen Meguiarsin autonhoitotuotteita.

Muistathan tuoda ajoneuvon säännöllisesti autopesuun ja muihin huoltotoimiin, niin sen käyttöikä, viihtyisyys ja arvo eivät kärsi. Puhdasta, tasaisen kiiltävää ja sisältä raikastettua autoa on ilo käyttää!

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita