Pinnoitukset & kiillotukset

Ota yhteyttä ›

Asiakkaiden suosikki: 1 vuoden pinnoitus

  • edullinen ja suosittu
  • sisältää pesun & pinnoituksen
  • työaika n. 2 h ilman kiillotusta
  • pinnoitteen kestävyys 6–12 kk

90 €

Varaa aika ›

Muut pinnoite­vaihtoehdot

Saatavilla on myös pitkäkestoisempia pinnoitteita, mm.:

  • 2 vuoden pinnoite
  • 5 vuoden pinnoite

Autosi saadaan kiiltämään fixarin huolellisen ammattitaidon sekä muun muassa Stardustin ja Meguiar'sin laatutuotteiden avulla. Tartu luuriin tai laita viestiä, niin katsotaan mitä voin tehdä kiesisi kaunistamiseksi!

Varaa aika ›

Kiillotus, myllytys ja pinnoitus Tornion seudulla

Jos auton pinta on naarmuinen tai maali haalistunut, ota osoitteeksi Kemintie 16. Teemme koneelliset kiillotukset / myllytykset Torniossa ja lähiseuduilla pieteetillä.  

Pintaa kuluttavat muun muassa lumi ja sen harjaus, pöly, päästöt ja ilmansaasteet, huolimattomasti puhdistetut pesuvälineet sekä auringon UV-säteily. 

Parasta ennaltaehkäisevää pintahuoltoa on auton pesu parin kuukauden välein: erityisesti tehtaan laskeuma-alueella asuvat varmasti tietävät, että muuten jäämiä on lähes mahdotonta saada pois auton pinnasta ilman kiillotusta.

Pinnoitus tarjoaa pitkäkestoista suojaa ajoneuvon maalipinnalle. Mikäli pinta on hyväkuntoinen, voidaan se pinnoittaa myös ilman kiillotusta. Suosittelemme lämpimästi esimerkiksi uuden auton ostajaa käymään meidän kauttamme, sillä pinnoitteen avulla ikkunat sekä peltipinta pysyvät hyväkuntoisina huomattavasti pidempään. 

Ota yhteyttä ›

Palvelua tarvittaessa myös omissa tiloissasi

Ellei auto tule Mr Fixauksen luo, Mr Fixaus kerää kamppeensa ja parkkeeraa pihaan. Teen ajoneuvojen pesut ja muut palvelut tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa. 

Lisäksi noutopalvelu toimii mallikkaasti: voimme hakea autonne huoltoon ja palauttaa sen virkistyneenä kotipihaanne.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita